Activitats
Virtuals

Activitats

Virtuals

Activitats

Virtuals

.A OsonaSatNam, des del 14 de març de 2020, moment en què es va iniciar l’ordre de confinament a causa de la COVID-19, vam començar a oferir la possibilitat de realitzar les classes de Shakti Dance® (fins aleshores presencials) en format virtual. La resposta va ser tan satisfactòria que aquest format ha anat creixent i agafant força al mateix temps que ho ha fet dins la nostra societat.

El format virtual permet poder accedir a les activitats des de casa teva, sense desplaçaments, podent dedicar el temps realment tan sols a l’activitat. A més a més, també oferim activitats que no cal connectar-se un dia i hora en concret, sinó que tens accés a l’activitat el dia i hora que a tu et vagi bé, perquè et puguis organitzar segons els teus horaris particulars.

CLASSES AL TEU RITME

Format que et permet poder realitzar classes de Shakti Dance® de la temàtica que tu escullis, a l’hora que tu vulguis i tantes vegades com vulguis durant un període de temps determinat, rebent durant aquest període el meu acompanyament personalitzat. Tan sols cal que disposis d’un compte de gmail.
Per saber preus i escollir la temàtica que més et ressoni amb el teu moment, clica aquí.

CLASSES PARTICULARS

Classe especialment dedicada a tu, creada segons el teu moment vital i actual, per ajudar-te i acompanyar-te en el teu camí, en el teu creixement i retrobament amb l’essència de llum que ets, adaptant les postures a la teva constitució i que aquestes t’ajudin en la millora del teu benestar físic.
Aquest format podrà ser tant presencial com virtual (o la combinació d’ambdós formats), segons a tu et vagi millor.
Primerament realitzarem una trobada per detectar les teves necessitats i valorar com puc ajudar-te en el teu benestar a través del Shakti Dance®, oferint-te una classe exclusiva per a tu. Posteriorment a la realització de la classe i durant 40 dies, tindràs el meu acompanyament i el suport visual del vídeo de la classe realitzada per tal que la puguis seguir realitzant des de casa i adquirir l’hàbit de la pràctica.
Preu: 20 euros sessió valoració + 50 euros classe particular, accés a la gravació i acompanyament personalitzat (40 dies).

TALLERS ONLINE

Tallers de 2h de durada on s’aprofundeix en pràctiques concretes de Shakti Dance® enriquides amb d’altres pràctiques d’autoconeixement.
Les places són limitades.
Temàtica, dates i horaris: Consulta a l’agenda o subscriure-te a la web per rebre la informació.
Preu: 20 euros

CERCLE DE DONES

Les dones ens hem reunit des de fa milers d’anys, per compartir, per nodrir-nos unes a les altres, per acompanyar-nos, per recolzar-nos. La meva proposta és reunir-nos en lluna nova per sembrar juntes la nostra llavor d’aquell nou cicle lunar, recordant, reconstruint i potenciant en cercle la nostra sincronització amb la Lluna i la Terra, la nostra sintonització amb els cicles, la nostra connexió amb nosaltres mateixes i amb l’altre, amb el cercle, amb la nostra feminitat.
Preu: Activitat gratuïta

Si estàs interessat/da en alguna d’elles, tan sols cal que contactis amb mi!!