ACTIVITATS
EN L’ESPAI – EL LLOBET

ACTIVITATS 

L’ESPAI-EL LLOBET

Actualment en El Llobet, a més de les teràpies d’Alliberació del Pericardi i Registres Akàshics de manera regular, també oferim la disciplina iòguica de Shakti Dance® mitjançant 3 propostes diferents, perquè escullis la que a tu et ressoni més!

MASTERCLASS

Classe de Shakti Dance® de 3h de durada on es treballa un tema en concret en profunditat.

Les places són limitades.

Temàtica, dates i horaris: Consulta l’agenda o subscriu-te a la web per rebre la informació.

Preu: 25 euros

CLASSES PARTICULARS

Classe especialment dedicada a tu, creada segons el teu moment vital i actual, per ajudar-te i acompanyar-te en el teu camí, en el teu creixement i retrobament amb l’essència de llum que ets, adaptant les postures a la teva constitució i que aquestes t’ajudin en la millora del teu benestar físic.

Aquest format podrà ser tant presencial com virtual (o la combinació d’ambdós formats), segons a tu et vagi millor.

Primerament realitzarem una trobada per detectar les teves necessitats i valorar com puc ajudar-te en el teu benestar a través del Shakti Dance®, oferint-te una classe exclusiva per a tu. Posteriorment a la realització de la classe i durant 40 dies, tindràs el meu acompanyament i el suport visual del vídeo de la classe realitzada per tal que la puguis seguir realitzant des de casa i adquirir l’hàbit de la pràctica.

Preu: 20 euros sessió valoració + 50 euros classe particular, accés a la gravació i acompanyament personalitzat (40 dies).

TALLERS I RETIRS D’1 DIA

Jornada dedicada a experimentar una temàtica concreta combinant la disciplina del Shakti Dance® (masterclass) amb d’altres pràctiques d’autoconeixement, experimentades, majoritàriament, a la natura

Les places són limitades.

Temàtica, dates i horaris: Consulta l’agenda o subscriu-te a la web per rebre la informació.

Preu: Variable segons el tipus i durada de taller o retir.

.

De la mateixa manera, si t’interessa disposar de la nostra sala per realitzar alguna activitat organitzada per tu però que està en la mateixa sintonia d’allò que oferim, tan sols cal que em contactis!

Estigues atent/a a l’oferta d’activitats i a l’agenda! O, si vols, subscriu-te a la pàgina i rebràs tota la informació per correu electrònic o envia’m un whatsapp (600 50 17 50) i t’ho comunicaré per aquest mitjà!

SAT NAM!